Treći po redu Edukativni seminar za kozmetičare je mesto okupljanja stručnjaka i znanja koja će vam unaprediti 

posao na više nivoa.

Hteli smo da svojim kolegama iz struke pružimo jedinstvenu priliku da prisustvuju  predavanjima najcenjenijih stručnjaka, da se upoznaju sa invacijama iz oblasti, kao i da razmene dragocena iskustva. 

Ove godine smo sigurni da ćete sva znanja stečena na našem seminaru implementirati i time podići svoje poslovanje na viši nivo. 

0
dana na Zlatiboru​
0
Najcenjenijih predavača​
0
učesnika​

Cena kotizacije obuhvata

Noćenje sa punim pansionom kao i slobodno korišćenje usluga Wellness i Spa Centra hotela Tornik. Pored inspirativnih predavanja i mnogo novih značajnih kontakata za vas smo pripremili i specijalno Gala veče sa dodelom vrednih nagrada. 

PRIJAVITE SE ODMAH, JER JE BROJ MESTA OGRANIČEN

Ne propustite priliku da budete deo inspirativne priče koja okuplja struku.
Budite deo nečeg izuzetnog!

Seminar 2024

PREDAVAČI I UČESNICI

Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti dijetologije, nutricionizma i medicine životnog stila pretočila je u jedinstven koncept menjanja navika za postizanje optimalnog zdravlja. U svojoj praksi primenjuje holistički pristup, jer smatra da je svaka osoba priča za sebe. 

Unapređeni microneedling i primena egzosoma – vodeći tretmani regenerativne medicine 

Milica Malešević je preduzetnica u oblasti razvoja biznisa kroz razvoj ljudi.

Osnovala je Priče iz kanca, u čijoj viziji životni standard vlasnika biznisa, zaposlenih i klijenata zajedno rastu.

Autor je Vedrenja – jedine Akademije za razvoj lidera na svetu koja u sebi sadrži i i 7 dana jedrenja Jonskim morem.

Estetskom i anti age medicinom se bavi od 2009. godine uz stalno stručno usavršavanje i edukativni rad u ovom obimnom polju medicinske prakse. Predavač je na Akademiji strukovnih studija u Beogradu. Rad sa studentima, budućim kozmetičarima – estetičarima je naročito ispunjava.

Direktor i vođa ekspertskog tima Dr VAIS i osnivač prvog i jedinog TRIHOLOŠKOG I PODOLOŠKOG CENTRA na Balkanu koji je već svetski priznat po uspešnosti u lečenju svih problema kože glave i kose, kao i problema sa kožom stopala i noktima.

 

U svetu kozmetologije i trajne šminke je od 2004. godine. Medicinsko obrazovanje je stekla na Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu.  Specijalistička znanja iz oblasti Permanent Makeup-a je dugi niz godina usavršavala kroz aktivno učešće na svetskim kongresima u organizaciji eminentnih stručnjaka. 

 

Menadžer za istraživanje i razvoj. Doktor Farmacije, specijalizovana u kozmetičkim naukama. Istraživanje i razvoj, formulator konsultant bezbednosti proizvoda Specijalista za regulatorna pitanja. Tehnička podrška za uvoz, izvoz i produkciju. 

Dugogodišnje profesionalno iskustvo u estetici i kozmetici. Veliki ljubitelj inovacija. Od 2021 je postao INternacionalni edukator za brend MesoJet.

Ima višegodišnje iskustvo u radu sa međunarodnim timovima, vođenju edukacija, plasiranju noviteta na tržište, vođenju timova, te organizovanju prezentacija i skupova. Trenutno je na poziciji direktora prodaje i Arkana regionalnog brand menadžera. 

Marija Dročić je strukovni farmaceut sa bogatim iskustvom u farmaceutskoj industriji. Njene edukacije su poznate po interaktivnom pristupu, praktičnim savetima i najnovijim informacijama iz oblasti estetske medicine i kozmetologije. Kao edukator za Mesoestetic brend u kompaniji Medest doo, Marija kontinuirano deli svoje stručno znanje o najnovijim tehnologijama i proizvodima koji omogućavaju stručnjacima iz oblasti estetike da postignu vhunske rezultate za svoje klijente.

Proglašen za Ambasadora wellnessa u Srbiji 2015. i Crnoj Gori 2018.  Učiteji i kreator masaša, diplomirani glumac, autor je škole masaže „Professional“ u Beogradu i edukator. 

Preko 20 godina iskustva u oblasti obrazovanja, kozmetike i kozmetoterapije.  Pored stalnog usavršavanja, učešća na simpozijumima i kongresima saradnik je Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i učestvuje u izradi programa nastave i učenja i priručnika za polaganje maturskog ispita za obrazovni profil kozmetički tehničar. 

 

Vlasnik i osnivač kozmetološkog centra “ Sensi Skin“. Više od 20 godina iskustva u radu i stalnog usavršavanje u oblasti kozmetke i estetike. Velika ljubav su edukacije i prenošenje znanja, pa iza sebe ima veliki broj stručnih predavanja iz ove oblasti i 6 godina rada u nastavi kao nastavnik praktične i teorijske nastave u srednjoj medicinskoj školi u Novom Sadu.

Doktorirala na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Vanredni  je profesor na Katedri za farmaciju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu. Bavi se farmaceutskom tehnologijom i naukom u oblasti dermokozmetičkih preparata, kao i njihovom formulacijom. Autor je nekoliko patenata i na desetine naučnih publikacija u ovoj oblasti. 

Profesor strukovih studija, farmaceut i doktor kozmetologije sa preko 12 godina radnog iskustva u oblasti kozmetologije. Pored stalnog usavršavanja i učestvovanja na naučnim međunarodnim simpozijumima, naučnim i stručnim skupovim i seminarima, aktivno se bavi razvojem formulacija kozmetičkih proizvoda namenjenih čišćenju, nezi i zaštiti kože i kose, ispitivanjem novih kozmetički aktivnih supstanci, stabilnosti i efekata kozmetičkih proizvoda, kao i edukacijom trudnica, porodilja i stanovništa u pogledu nege kože i kose.

 

Danas iza sebe ima 23 godine karijere u oblasti prodaje, edukacije u prodaji i marketingu. Kroz njene treninge prošlo je više stotina učesnika koji su danas uspešni menadžeri, preduzetnici i prodavci. Kao konsultant bila je podrška i/ili vođa timova koji su ostvarivali postavljene ciljeve, povećavali promet, širili i razvijali svoj biznis. 

Kozmetičar iz Beograda, sa dugogodišnjim iskustvom. Ona je već 37 godine u kozmetici a 29 godina bavi se privatnom praksom.

Nakon završenog Filozofskog fakulteta u Beogradu, završila NLP, i deo edukacije kod Tonija Robinsa, koja je usmerena i iskorišćena za razvoj poslovnih strategija i veština poslovanja u kompaniji Aksennt Co.  Završena, Reviderm akademija, i edukacija na temu Analizatora kože nemačke i korejske kompanije.

SEMINAR ZA LEPŠI SVET 2022 I 2023

Pogledajte kako nam je bilo proteklih godina. 

PODRŽALI SU NAS