O nama

Misija

Ljubav prema poslu, konstanto usavršavanje u oblasti kozmetologije i estetske medicine su ključ našpeg uspeha i dugogodišnjeg rada, a naša parola je: u znanju je moć! Vaše zadovoljstvo je naša motivacija da budemo još bolji.

Vizija

Našu viziju delimo sa inostranim partnerima iz Španje, Koreje i Balkana koji su prepoznali našu energiju, ljubav i posvećenost poslu i sertifikovali da budemo njihovi predstavnici i edukatori  za područje Srbije.

Vrednosti

Firma FACTOR ESTETIC MM je generalni zastupnik i distributer medicinsko kozmetičkih brendova DERMCLAR i MCCM medical cosmetics za područije Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Naša kompanija je prepoznata od strane španskog proizvođača kao partner koji može da ispuni visoke kriterijume postavljene distributerima širom sveta, a koji se ogledaju pre svega u pravilnoj prezentaciji i pravilnoj obuci klijenata za rad sa proizvodima kuće Dermclar. Naše dugogodišnje iskustvo u estetskoj kozmetologiji bilo je jedan od ključnih faktora za stvaranje ove saradnje, u vreme kada se inovacije na polju kozmetologije neprestano dešavaju.

Održavamo korak sa najnovijim procedurama i protokolima za rešavanje mnogih dermatoloških problema. Trudimo se da naše znanje konstantno, proširujemo bezrezervno prenosimo iskustvo drugima i rezultat toga je niz vrlo posećenih edukacija koje smo obavili sa zainteresovanim klijentima.

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji koriste naše proizvode su naša najveća i najbolja preporuka.


Radujemo se Vašoj poseti!

Elena Mijatović mezokokteli

Naš tim

mezokokteli

Elena Mijatović

Vlasnik Factor Estetic

dr Nemanja Petrović

Doktor Estetske Medicine

mikrodermoabrazija

Jelena

Factor Estetic

mikrodermoabrazija

Jovana

Factor Estetic