O nama

Misija

Ljubav prema poslu, konstanto usavršavanje u oblasti kozmetologije i estetske medicine su ključ našpeg uspeha i dugogodišnjeg rada, a naša parola je: u znanju je moć! Vaše zadovoljstvo je naša motivacija da budemo još bolji.

Vizija

Našu viziju delimo sa inostranim partnerima iz Španje, Koreje i Balkana koji su prepoznali našu energiju, ljubav i posvećenost poslu i sertifikovali da budemo njihovi predstavnici i edukatori  za područje Srbije.

Vrednosti

Firma FACTOR ESTETIC MM je generalni zastupnik i distributer medicinsko kozmetičkih brendova DERMCLAR i MCCM medical cosmetics za područije Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Naša kompanija je prepoznata od strane španskog proizvođača kao partner koji može da ispuni visoke kriterijume postavljene distributerima širom sveta, a koji se ogledaju pre svega u pravilnoj prezentaciji i pravilnoj obuci klijenata za rad sa proizvodima kuće Dermclar. Naše dugogodišnje iskustvo u estetskoj kozmetologiji bilo je jedan od ključnih faktora za stvaranje ove saradnje, u vreme kada se inovacije na polju kozmetologije neprestano dešavaju.

Održavamo korak sa najnovijim procedurama i protokolima za rešavanje mnogih dermatoloških problema. Trudimo se da naše znanje konstantno, proširujemo bezrezervno prenosimo iskustvo drugima i rezultat toga je niz vrlo posećenih edukacija koje smo obavili sa zainteresovanim klijentima.

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji koriste naše proizvode su naša najveća i najbolja preporuka.


Radujemo se Vašoj poseti!

Elena Mijatović mezokokteli

Naš tim

Elena-vlasnik-Factor-Estetic

Elena Mijatović

Vlasnik Factor Estetic

Maja Milić 

Factor Estetic

mikrodermoabrazija

Jovana

Factor Estetic