Mezoterapija

Mezoterapija e injekciona tehnika ubrizgavanja kombinacija vitamina, minerala, amino kiselina, hijaluronske kiseline i ostalih hranljivih sastojaka sa ciljem podmladjivanja kože lica. 

Mezoterapija kose

Mezoterapija kose je nehirurška bezbolna metoda za podsticanje i obnovu rasta kose. Mezoterapija kose predstavlja proces ubrizgavanja specijalnih hranjivih koktela u srednji sloj kože (mezoderm) kapilicijuma.

Ova metoda podstiče cirkulaciju kože glave i stimuliše aktivne folikule dlake, zbog čega spada u provereno najbolje metode prevencije i lečenja opadanja kose kod mušaraca i žena.

Mezoporacija

Mezoporacija je moderna tehnika koja omogućuje brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova estetska metoda primenjuje pulsne struje, koje stvaraju elektromagnetno polje koje otvara privremene kanale (mezopore) u lipidnom sloju u epidermu, čime omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože, koje klasičnim nanošenjem utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidermalnu barijeru i samim tim se ne bi postigao željeni efekat

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica je tehnika ubrizgavanja kombinacija vitamina, minerala, amino kiselina, hijaluronske kiseline i ostalih hranljivih sastojaka sa ciljem podmladjivanja kože lica. Hranljivi sastojci koktela mezoterapije prodiru u slojeve kože u koje obične kozmetičke kreme ne mogu, ishranjujuju ćelije, povećavaju prokrvljenost i podstiču proizvodnju kolegena i elastina.

Mezoterapija tela

Mezoterapija tela je savremena metoda uz pomoć koje se otklanja veliki broj estetskih i zdravstvenih problema. Koža postaje odmorna, blistava i zategnuta. Tretmani mezoterapije se rade po regijama, lice, zona ruku i ramenog pojasa, zona stomaka i pojasa, zona butina, zadnjice i kolena .

Ponekad je moguće jednim koktelom delovati na više problema odjednom. Konkretno, na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno. Mezoterapijski koktel razgradiće masne naslage i restrukturirati vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore

Načini apliciranja:
– DermaRoler / DermaPen
– Aparatom