BB Glow

BB Glow je sistem za rejuvenaciju i ujednačavanje tena. BB Glow mesokompleks ampule su rezultat najnovijeg istraživanja korejskih kozmetologa – specijalista, koji su nam ovim tretmanom omogućili dubinsku negu lica.

Često postavljana pitanja

Sastav ampule garantuje kompleksni uticaj na kožu, ne dovodi do iritiranja kože, nema perioda oporavka, bore su pliće, povećana je produkcija kolagena i elastina, ubrazana cirkulacija i bolje snadbevanje tkiva kiseonikom. Efekti su odmah primetni.

Može da se radi preko cele godine, mogu da rade i muškarci i žene, sprečava stvaranje melanina (uticaj sunčevih zraka), ne zatvra pore kao druga tonalna sredstva.

– Tamne fleke
– Nepravilan ten
– Hiper i Hipogimentacije
– Post akne
– Pigmentne i stračke fleke
– Podočnjaci
– Anti age

Tretman se ne radi u trudnoći i periodu laktacije, bolesti kože u progresivnom stanju, virusne i bakterisjke infekcije kože.

Procedura ima efekat BB kreme, daje sjaj licu, prosvetljuje, ishranjuje, skuplja pore, hidirira , smanjuje bore i obnavlja kožu i ujednačava ten.

Posle otklanjanja šminke, radimo blag hemijski piling kako bi pripremili lice za BB ampule. Nakon toga aplikujemo BB serum koji unosimo nano iglama kružnim pokretima u površinski sloj kože. Tretman završavamo sa maskom i kremom.
Procedura je vrlo prijatna. Vreme trajanja oko 60min. Preporuka je da se radi u seriji od 3-4 tretmana u razmaku od 10-14 dana.

– Ne izlagati se suncu 72h posle procedure
– Ne umivati lice 12h posle procedure
– Ne korisiti saune i bazene 12h nakon tretmana
– Kreme za kućnu negu ne smeju sadržati kiseline