BB Glow

BB Glow

BB Glow je sistem za rejuvenaciju i ujednačavanje tena. BB Glow mesokompleks ampule su rezultat najnovijeg istraživanja korejskih kozmetologa – specijalista, koji su nam ovim tretmanom omogućili dubinsku negu lica.

Često postavljana pitanja – kliknite za odgovor!

Sastav ampule garantuje kompleksni uticaj na kožu, ne dovodi do iritiranja kože, nema perioda oporavka, bore su pliće, povećana je produkcija kolagena i elastina, ubrazana cirkulacija i bolje snadbevanje tkiva kiseonikom. Efekti su odmah primetni.

Može da se radi preko cele godine, mogu da rade i muškarci i žene, sprečava stvaranje melanina (uticaj sunčevih zraka), ne zatvra pore kao druga tonalna sredstva.

– Tamne fleke
– Nepravilan ten
– Hiper i Hipogimentacije
– Post akne
– Pigmentne i stračke fleke
– Podočnjaci
– Anti age

Tretman se ne radi u trudnoći i periodu laktacije, bolesti kože u progresivnom stanju, virusne i bakterisjke infekcije kože.

Procedura ima efekat BB kreme, daje sjaj licu, prosvetljuje, ishranjuje, skuplja pore, hidirira , smanjuje bore i obnavlja kožu i ujednačava ten.

Posle otklanjanja šminke, radimo blag hemijski piling kako bi pripremili lice za BB ampule. Nakon toga aplikujemo BB serum koji unosimo nano iglama kružnim pokretima u površinski sloj kože. Tretman završavamo sa maskom i kremom.
Procedura je vrlo prijatna. Vreme trajanja oko 60min. Preporuka je da se radi u seriji od 3-4 tretmana u razmaku od 10-14 dana.

– Ne izlagati se suncu 72h posle procedure
– Ne umivati lice 12h posle procedure
– Ne korisiti saune i bazene 12h nakon tretmana
– Kreme za kućnu negu ne smeju sadržati kiseline